Apeldoorn werkt mee voor aanbieders

Introductie

Welkom op de website van Apeldoorn werkt mee. Op deze website staan de werkplekken van de aanbieders van Apeldoorn werkt mee. Inwoners van 18 tot de pensioenleeftijd kunnen op deze werkplekken de ondersteuning krijgen, die zij nodig hebben om weer aan de slag te gaan en mogelijk op termijn de stap naar betaald werk te maken. Inwoners kunnen zoeken op branche, nabijheid, ontwikkelings- en ondersteuningsmogelijkheden.

Een centraal uitgangspunt van Apeldoorn werkt mee is ‘zo regulier mogelijk’. Ook het leveren van een bijdrage aan de maatschappij is werk en daarom spreken we op de site over werkplekken. Het gaat bij Apeldoorn Werkt Mee wel altijd om onbetaald werk en inwoners die gemotiveerd zijn om (weer) aan de slag te gaan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Centrum Apeldoorn werkt mee.

Vragen en antwoorden over Apeldoorn werkt mee

Bekijk de veelgestelde vragen voor meer uitleg en praktische informatie

Website Apeldoorn werkt mee vernieuwd

De nieuwe website van Apeldoorn werkt mee is online!

Wat is er nieuw?

  • Je hebt de mogelijkheid om werkplekbeheerders in te stellen. Dit is handig als jouw organisatie meerdere werkplekken heeft. De organisatiebeheerder kan alle werkplekken van jouw organisatie beheren en werkplekbeheerders toewijzen aan specifieke werkplekken.
  • Je kunt nu extra foto’s en een link naar een YouTube-video toevoegen aan je werkplekprofiel.
  • Je kunt extra informatie toevoegen over toegankelijkheid.

Help inwoners kiezen!

De website is bedoeld om inwoners een beeld te geven van de mogelijkheden die zij hebben om stappen te zetten naar werk. Zorg dus dat jouw teksten voor hen aansprekend en begrijpelijk zijn en maak gebruik van de mogelijkheden om foto’s of een video toe te voegen.

Log nu in en kijk of jouw werkplekprofiel up-to-date is en voeg de extra informatie toe. Op deze manier helpen we samen alle inwoners die stappen willen zetten richting werk om nog beter hun keuze te kunnen maken.

Vragen? Neem gerust contact op.

Foto: Bakkerij Driekant, één van de werkplekken van Apeldoorn werkt mee

Inwoner zoekt werkplek!

Soms kunnen we in het huidige aanbod niet meteen een passende werkplek vinden voor een inwoner. Vaak kunnen aanbieders deze werkplek wel creëren. Kijk op deze pagina of je mogelijkheden ziet voor bepaalde inwoners die een werkplek zoeken.