Apeldoorn werkt mee voor aanbieders

Introductie

Welkom op de website van Apeldoorn werkt mee. Op deze website staan de werkplekken van de aanbieders van Apeldoorn werkt mee. Inwoners van 18 tot de pensioenleeftijd kunnen op deze werkplekken de ondersteuning krijgen, die zij nodig hebben om weer aan de slag te gaan en mogelijk op termijn de stap naar betaald werk te maken. Inwoners kunnen zoeken op branche, nabijheid, ontwikkelings- en ondersteuningsmogelijkheden.

Een centraal uitgangspunt van Apeldoorn werkt mee is ‘zo regulier mogelijk’. Ook het leveren van een bijdrage aan de maatschappij is werk en daarom spreken we op de site over werkplekken. Het gaat bij Apeldoorn Werkt Mee wel altijd om onbetaald werk en inwoners die gemotiveerd zijn om (weer) aan de slag te gaan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Centrum Apeldoorn werkt mee.

Vragen en antwoorden over Apeldoorn werkt mee

Bekijk de veelgestelde vragen voor meer uitleg en praktische informatie

Succesvolle Aanbiedersmarkt

Op 27 Juni j.l. was er een succesvolle en druk bezochte aanbieders bijeenkomst voor Apeldoorn Werkt Mee. Speciaal voor de aanbieders, wmo consulenten en traject regisseurs van de Gemeente Apeldoorn

Het doel van deze bijeenkomst was vooral het elkaar leren kennen, maar ook de dienstverlening van de aanbieders bij iedereen onder de aandacht te brengen. Dit bevordert immers de samenwerking rondom onze inwoners en hun trajecten binnen AWM.

Gezien het succes zullen we dit met enige regelmaat gaan organiseren. De nieuwe bijeenkomst wordt gepland voor Januari'25. 

Inwoner zoekt werkplek!

Soms kunnen we in het huidige aanbod niet meteen een passende werkplek vinden voor een inwoner. Vaak kunnen aanbieders deze werkplek wel creëren. Kijk op deze pagina of je mogelijkheden ziet voor bepaalde inwoners die een werkplek zoeken.